Pagina 1 van 1

Dinamo en Digitaal rijden

Geplaatst: 28 jan 2020, 19:37
door Tom51-49
Hallo,Martin

ik heb inmiddels 4 digitale locs,maar ik kan in Dinamo de CV-waardes niet instellen of veranderen,heb geen programmeerspoor!!! in Dinamo.

Rij met iTRAIN.

als nu iemand met wel een digitale centrale,bij mijn loks de CV-waardes zou veranderen,zouden dan ook de loks op mijn baan die instellingen opnemen???
en de rijeigenschappen opnemen.

Mvg,Ton

Re: Dinamo en Digitaal rijden

Geplaatst: 29 jan 2020, 08:02
door DTS
Hoi,

Voor programmeren adviseer ik de Sprog, die vind je hier https://www.dtswebshop.nl/nl/sprog-iiv4-programmer.html

Wat je wilt is ook geen enkel probleem. Dinamo leest geen gegevens uit van de loc dus wat je veranderd zal merkbaar zijn op je eigen modelbaan.

groetjes

Re: Dinamo en Digitaal rijden

Geplaatst: 29 jan 2020, 13:36
door Tom51-49
Hallo,Martin

bedankt voor het snelle antwoord.

Dus ik kan bij iemand met een b.v. DigiKeijs of andere centrale,mijn locs inlaten stellen,en dat geeft geen problemen op mijn baan???


Mvg,Ton

Re: Dinamo en Digitaal rijden

Geplaatst: 10 feb 2020, 12:24
door Tom51-49
DTS schreef:
29 jan 2020, 08:02
Hoi,

Voor programmeren adviseer ik de Sprog, die vind je hier https://www.dtswebshop.nl/nl/sprog-iiv4-programmer.html

Wat je wilt is ook geen enkel probleem. Dinamo leest geen gegevens uit van de loc dus wat je veranderd zal merkbaar zijn op je eigen modelbaan.

groetjes

Hoi,Martin

wil je deze sprog-iiv4 bestellen,die zou ik eventueel op de volgende workshop 15 april bij je in Ermelo meenemen ,over DCC-programmeren

dan heb je de sprog zeker in voorraad!!

Groetjes,Ton

Re: Dinamo en Digitaal rijden

Geplaatst: 12 feb 2020, 07:44
door DTS
Bestel hem even via de webshop, anders is er kans dat ik het vergeet