Fleischman locomotief opgelost

Voor vragen over de decoders van....
Gebruikersavatar
Herman53
Berichten: 24
Lid geworden op: 29 aug 2017, 11:36

Fleischman locomotief opgelost

Ongelezen bericht door Herman53 » 17 feb 2018, 09:59

Mijn probleem is het volgende,de loc van fleischmann met standaard ingebouwde decoder,rijd prima met de sprog maar op de gewone baan doet de loc niks,lampjes branden maar dat is het enigste.
Ik rij met een digikeijs 5000.



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

DTS
Beheerder
Berichten: 289
Lid geworden op: 22 aug 2017, 22:55

Re: Fleischman locomotief

Ongelezen bericht door DTS » 17 feb 2018, 11:40

Staat de decoder op 14 stappen of Motorola?

Fleischmann decoders zijn probleem decoders helaas.

Domburg Train Support - www.domburgtrainsupport.nl


Gebruikersavatar
Herman53
Berichten: 24
Lid geworden op: 29 aug 2017, 11:36

Re: Fleischman locomotief

Ongelezen bericht door Herman53 » 17 feb 2018, 20:13

De decoder is een twin decoder van fleischmann en gewoon op 126 stappen ook al terug gereset maar blijft hetzelfde op de sprog doet hij het prima maar met de digikeijs geen beweging.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

DTS
Beheerder
Berichten: 289
Lid geworden op: 22 aug 2017, 22:55

Re: Fleischman locomotief

Ongelezen bericht door DTS » 17 feb 2018, 20:15

Vreemd, als dat de enige is zou je ergens in de instellingen van de dr5000 moeten zoeken.

Test je dit via iTrain of met je Multimaus?
Werkt het wel via de Digikeijs configuratie programma?

Domburg Train Support - www.domburgtrainsupport.nl


Gebruikersavatar
Herman53
Berichten: 24
Lid geworden op: 29 aug 2017, 11:36

Re: Fleischman locomotief

Ongelezen bericht door Herman53 » 18 feb 2018, 10:26

Net weer gereset,rijd prima op sprog maar niet via de 5000,had hem rijdend weg gezet.
Probeer hem nu elke keer met iTrain maar doet nog steeds niks.
ITrain leest trouwens geen enkele loc op het hoofdspoor.




Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

DTS
Beheerder
Berichten: 289
Lid geworden op: 22 aug 2017, 22:55

Re: Fleischman locomotief

Ongelezen bericht door DTS » 18 feb 2018, 10:33

Dan is het een instelling in iTrain,

Ik mis nog het antwoord of hij via de Multimaus wel wil rijden

Domburg Train Support - www.domburgtrainsupport.nl


Gebruikersavatar
Herman53
Berichten: 24
Lid geworden op: 29 aug 2017, 11:36

Re: Fleischman locomotief

Ongelezen bericht door Herman53 » 18 feb 2018, 10:52

Helaas doet die ook niet rijden via de multimaus


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

DTS
Beheerder
Berichten: 289
Lid geworden op: 22 aug 2017, 22:55

Re: Fleischman locomotief

Ongelezen bericht door DTS » 18 feb 2018, 10:59

Ik vermoed dat de rijregelaar van de Sprog en de decoder op 14 stappen staan.

Zet cv29 eens op 2 en probeer het nog eens met de Multimaus

Domburg Train Support - www.domburgtrainsupport.nl


Gebruikersavatar
Herman53
Berichten: 24
Lid geworden op: 29 aug 2017, 11:36

Re: Fleischman locomotief

Ongelezen bericht door Herman53 » 18 feb 2018, 11:55

Hallo Martin,
Schiet mij maar lek maar de laptop op de 5000 aangesloten en daar mee gereset en adres terug gezet en hij rijd of die nooit wat anders gedaan heeft.
Bedankt voor de hulp


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

Plaats reactie